28 Eylül 2012 Cuma

TumFirsatlar.com Yenilendi! Firsat App ve Web Yorumu!


"Tüm Fırsatlar" fırsat sitelerinde yayınlanan hemen hemen her fırsatı bünyesinde barındıran, " Sosyal Fırsatlar " , " Tatil Fırsatları " , " Ürün Fırsatları " , " Özel Alışveriş " katogorilerini sahip olan ve buradan fırsatları direk satın alabileceğiniz bir platform. Görselliği ve yenilikçi fikirleriyle diğer rakiplerine göre öne geçmiş, bunu gören bazı rakipleri fikirleri de tüm fırsatlardan kopyalanmış; "GÜVENİLİR" bir site! (İyi bir iş çıkarttılar haklarını yememek lazım.) Bugün tumfirsatlar.com sitesinin bazı yeniliklerinden ve App'sinden kısa kısa bahsetmeye çalışacağım.

App: İnceleme yapma amacıyla hem fırsat sitelerin uygulamalarını hem tüm fırsatlar sitesinin ve rakiplerinin uygulamalarını AppStore'dan indirdim. Tüm fırsatlar uygulamasının içine girdiğiniz zaman sizi " Sosyal Fırsatlar " , " Özel Alışveriş " , " Ürün Fırsatları " , " Tatil Fırsatları " , " Etrafımdaki Fırsatlar " ve " Fırsatlarım " karşılıyor. Benim en çok dikkami çeken şey etrafımdaki fırsatlar bölümü oldu. O an çevremde aktif olarak hangi fırsatlar varsa uygulamanın içerisindeki maps'ten fırsatları görebiliyorum. Gerçekten çok akıllıca taktir etmeden geçemeyeceğim. İkinci dikkatimi çeken şey ise yine görselliği oldu. Neden bu kadar görselliğe önem veriyorsun diyenler olabilir. Hangimiz resim olmadan o gazete yazısını okuyoruz? Hangimiz internetten satın alacağımız şeyin resmini görmeden karar veriyoruz yada dikkatimizi çekiyor? Bu soruların cevabı tek kapıya çıkıyor! " Görsellik "


Web: Daha önce sol tarafta uzun bir liste halinde olan katagoriler şimdi Sosyal, Tatil, Ürün ve Özel Alışveriş kısımlarında toplanmış durumda gayette başarılı olmuş daha kaliteli bir görünüm almış. Önceden tumfirsatlar.com sitesine girdiğiniz zaman ana sayfada sadece fırsatlar gelmekte olup ilginizi hangisi çekiyorsa o bölüme tıklıyorduk şimdi ise ana sayfa üzerinde bazı özel alışveriş ürün ve diğerleri de eklenmiş. Bana soracak olursanız yine akıllıca bir karar olmuş. 


Umarım şu anda olduğu gibi yenilikçi ve yeni fikirlere her zaman açık olurlar. Önümüzdeki 5 sene içerisinde mobile kayan internet dünyasında yaptıkları yeniliklerle kocaman bir pastadan büyük bir pay sahibi olmayı başarırlar ve bence hakediyorlarda... Başarılarının devamını dilerim...



Tüm Fırsatlar 'Fırsat' tanımını başka bir boyuta taşıyıp etrafınızdaki hiçbir fırsatı kaçırmamanız için bütün fırsatları tek yerde topluyor. Artık şehirde en ucuz ne var diye bakanlar en uygun tatil nerede yapılır, beğendikleri marka ürünleri en yüksek indirimlerle nerede bulabilir veya alabilecekleri birbirinden çeşitli ürünleri en düşük fiyata nasıl alabilir sorusunun cevabını tek bir sitede bulabilecekler.

Saygılarımla...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...