28 Eylül 2012 Cuma

Galata Kulesinde Leziz Serpme Kahvalti Firsati!


Eşsiz bir manzara, dillere pelesenk olmuş bir tarih! Evet Galata Kulesi'nden bahsediyorum. Buraya ilk gittiğimde manzara beni çok etkilemişti arkadaşlarımdan aldığım duyumlar doğrultusunda yemeklerin o kadar da lezzetli olmadığını söyleselerde kahvaltı da herhangi bir sorunla karşılamadık. Fiyatlar da manzaradan olsa gerek haliyle biraz tuzlu. Standart bir müşteri olarak gitmeyi düşünürseniz; manzarayı izlerken yemeği de fiyatları da unuturum diyorsanız tavsiye edebilirim. Fiyatını fiyat köşemden öğrenebilirsiniz ama fırsat sitelerinin bu huyuna bayılıyorum ucuz abi! Özel günleriniz için bence başka bir yer aramayın kız kulesi bir galata kulesi iki bence... Söğüş domates-salatalık için kullandıkları domates kiraz domates olması benim gerçekten hoşuma gitti. Peynir zeytin çeşitleri oldukça güzeldi. Ama beni asıl can evimden vuran şey ne oldu diye soracak olursanız tabi ki de sucuklu yumurta oldu. O an kokusu kimi rahatsız ederse etsin hiç bir şeyi düşünmüyor insan :) Gitmeyenler için şiddetle önerirlir!


Kahvaltı Menüsünde Neler Var Abi?

- Domates - Salatalık 
- Söğüş Tabağı 
- Zeytin Çeşitleri 
- Peynir Çeşitleri (Beyaz Peynir, Eski Kaşar Peyniri, Örgü Peyniri, Dil Peyniri) 
- Omlet veya Sucuklu Yumurta 
- Bal
- Tereyağı
- Reçel 
- Dana / Tavuk Jambon 
- Sigara Böreği veya Su Böreği  
- Sınırsız Çay


Kaç Para Abi?

Arkadaşlar fiyatı 68 TL yerine 34 TL'dir.


Galata Kulesi dünyanın en eski ve Galata'nın en önemli kulelerinden biri olup, Bizans İmparatoru Anastasius tarafından 507 yılında Fener Kulesi olarak ahşaptan inşa edilmiştir. 1348 yılında Cenevizlilerin idaresine geçen kule İsa Kulesi adıyla yığma taştan yeniden yapılmıştır. 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethiyle Osmanlı yönetimine geçmiştir. 15. yüzyılda zindan olarak kullanılan kule 16. yüzyılda yangın kulesi olarak kullanılmıştır.

Fırsatı Nasıl Satın Alabilirim Abi?


Mekana Nasıl Ulaşabiliriz Abi?

Adres: Galata Tower Restaurant Galata Kulesi / Şişhane / İstanbul
Telefon: Vereceğimiz telefon numarası fırsat sitesinin telefon numarasıdır. Rezervasyonlar Groupon Çağrı Merkezi üzerinden yapılmaktadır: 0850 222 5 477


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...