24 Ağustos 2012 Cuma

Maltepe Sahil Old Car Garage Serpme Kahvalti Firsati Sinirsiz Cay


Old Car Garage'in ben "Big Yellow Taxi Benzin"in bir yan kuruluşu yada aynı kişilere ait olduğunu zannederdim ama değilmiş. Gerçekten çok benziyorlar. Old Car Garage Maltepe'ye dekorasyonu ve tarzıyla bir farklılık getirmiş. Mekana gittiğimizde garsonun haberi olmaması sebebiyle ufak çaplı bir problem yaşasakta güzel bir gün geçirmiş olduk. Fırsat sitesinden satın almış olduğumuz için firmalar ve müşterilerin en çok rahatsız ve şikayetçi olduğu konu zannedersem personel bilgilendirmesinin olmaması, düzgün bir şekilde yapılmaması.. Kız arkadaşımla güzel bir, romantik bir kahvaltı geçirdik (ayıptır söylemesi) bizde bıraktığı damağımızın tadında kalan portakal suyu oldu her ne kadar menü içerisinde yer almasa da gitmek isteyenler için kesinlikle tatmanız gereken bir lezzet. Masa oyunları da canı sıkılan yada bizim gibi alışılmışın dışında farklı şeyler yapmak isteyenlerin tercihi olabilir. Hijyen konusuna gelirsek (Wc ve genel görünüm) çok büyük bir sorun gözüme çarpmadı ama düzeltilecek şeyler de yok değil açıkcası. Mekanın konumuna gelirsek migros Süreyyapaşa'nın yanında yer alıyor uzakta oturanlar yada bilmeyenler için bir dipnot olarak vermek istedim. Bulmanız kolay olacaktır. Genel görüntü itibarı bakıldığında ve Maltepe Süreyyapaşa'ya yolunuz düştüğünde ister kahvaltı, ister yemek yemek ya da canınız sıkıldığında oyun oynamak için uğrayabileceğiniz bir yer. Tabii tam sahilin karşısında olması mekana ayrı bir avantaj da sağlamıyor değil. Umarım bu tarz serpme kahvaltı fırsatları çıkmaya devam ederler bizde faydalanmış oluruz :)

Kahvaltı Menüsünde Neler Var Abi?

*Beyaz peynir 
*Kaşar peyniri 
*Dana ve tavuk jambon 
*Zeytin çeşitleri 
*Domates, salatalık, biber 
*Sigara böreği 
*Tereyağı 
*Bal 
*Reçel 
*Omlet 
*Sosis 
*Sınırsız çay servisi

Fiyatı Ne Kadar Abi?

Arkadaşlar fiyatı 20 TL'den 12 TL'ye düşmüşler %40 indirim yapmışlar. Kaliteli bir mekanın fiyatına nazaran gayet uygun bir fiyat daha önce de belirtmiş olduğum gibi kaliteli, elit bir yerdir gitmek isteyenler için tavsiye ediyorum.



Mekan Bilgisi;

Adres: Maltepe Sahil Yalı Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 207 Maltepe İstanbul
Telefon: 0 (216) 457 90 05



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...