28 Eylül 2012 Cuma

Sanal Alışverişte İndirim Üzerinden İndirim Kazanmak Artık Mümkün!


Bugünlerde, internet dünyasının fısıltı gazetesinde sıkça kendisine yer bulan bir proje göze çarpıyor. Yeni bir girişimcilik projesi olan ve sanal alışverişte yeni bir dönem başlatması beklenen bu projenin adı ise “Paylasal.com”. 24 Eylül 2012 tarihinden itibaren yayın hayatına başlayacağı belirtilen Paylasal.com’un iddialı bir içeriğe sahip olacağı belirtiliyor. Duyumlara göre projenin amacı, site üzerinde yayınlanan indirimli ürünlerin, Facebook’ta paylaşıldığında paylaşan kişiye yapılan indirim üzerinden bir indirim daha kazandırması olacak. Tamamen Facebook üzerinde modellenen yeni bir sosyal e-ticaret girişimi olan Paylasal.com’da her gün yeni bir ürün ve sıradaki ürünler yayınlanacak. Söz konusu proje şu anda gizliliğini korumakla birlikte, yayına başladığı andan itibaren internet dünyasında büyük bir yankı uyandırmayı hedefliyor.   Dünyadaki en stratejik pazarlama taktiklerden biri olarak adledilen “kulaktan kulağa pazarlama”, bu proje vasıtasıyla iyiden iyiye işe yarayacak gibi görünüyor. Söz konusu proje, sosyal alışveriş konseptini ne denli hareketlendirir bilinmez ama; iyi bir fikir olduğu çok açık.



Proje için en baştan dezavantaj yaratabilecek olgunun ise, kullanıcıların alışveriş sitelerinde genellikle iş yerlerinde girdiği gerçeği ve Facebook’un birçok iş yerinde yasaklı olması olarak göze çarpıyor. Projeye sadece Facebook üzerinden giriş yapılabilecek olması, bir taraftan sosyal e-ticaret’i desteklerken; bir taraftan da büyük bir müşteri kitlesini bir nevi diskalifiye ediyor.   Sosyal medyada henüz rekabet oluşturmamış olan sosyal alışveriş konseptindeki siteler kervanına gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Bunlardan biri olmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Paylasal.com; farklı ürünleri sosyal ağa taşımak, arkadaşlarla paylaşmak, başkalarının beğenisine sunmak, onlardan fikir almak ve indirim üzerinden indirim kazanmak açısından hem alınacak kararlar üzerinde etkili bir rol oynayacak; hem de sanal ortamdan arkadaşlarla alışverişe çıkma keyfini bilgisayar başından yaşatacak bir proje. Kuşkusuz, Paylasal.com’un istediği kitleyi yakalayıp yakalayamayacağını ilerleyen günler gösterecek. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...