10 Ağustos 2012 Cuma

Topuklu Ayakkabi 2012 Modasi ve Trendleri

Topuklu Ayakkabilar 2012 Modasi


Ayakkabı aşk'tır! Sizce de aşık olma zamanı  gelmedi mi? Hepimiz daha ince ve daha uzun gözükmek isteriz. Oluşturacağınız kombinasyonlar da uyum sağlamak sadece elbiselerde geçerli değildir nitekim ayakkabı dünyamızında bir uyum içerisinde olması gerekmektedir. Ayakkabınızın ayaklarınızla hatta bacaklarınızla orantılı olmasına özen gösterin. Ayakkabınızı, pantolonlarınızı ve çoraplarınızı aynı tonlarda seçerek daha şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Ayakkabı ve çantalar aynı renkte olmak zorunda değiller artık. Ama aynı stilde olmalarına dikkat edin! Renk uyumu ve bir bütünlük oluşturması dikkatlari üzerinize çekmesininde büyük rol oynadığınıda unutmamak gerekir.




Kombinasyonlarınızda seçeceğiniz ayakkabı tercihleri 8 cm'den fazla olmamalıdır. Özellikle çalışanların iş dünyasında dikkat etmesi gereken bazı altın kurallar olduğunu unutmayalım! İş dünyasında burnu fazla açık, fazla sivri burun, spor ayakkabılar, sandaletler, terlikler giyilmemesi gerekir. Seçimlerimizde her ne kadar zorlansakta saydıklarımıza dikkat etmekte fayda var! 2012 ayakkabı moda trendlerine göz attığınızda 2012'de arkadan bantlı ayakkabılar ve bilekten bağlamalı topuklu ayakkabıları tercih etmeniz sizi hem şık hem de zarif gösterecektir. 


Arkadaşlarınızla bir doğum günü partisine gitmeye, sahilde dolaşmaya veya birşeyler içmeye karar verdiyseniz sizi rahat ettirecek babetler, ucu açık topuklu ayakkabılar veya sandaletleri tercih etmeniz özellikle yaz aylarında doğru tercih olacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...