13 Ağustos 2012 Pazartesi

iPhone 4S Değerlendirme

iPhone 4S'i büyük umutlarla almama rağmen ne yazık ki istenilen performansı üzülerek belirtmek zorundayım ki vermedi. Böyle söylememin elbette büyük bir sebebi var. Şarj sorunu! Uygulamalar, görsellik, tasarım, hızlılık herşey mükemmel ama bunları kullanabilmem için bataryanın olması gerekir. Sososyal medya ve maillerini sürekli kontrol etmek zorunda olanların İnternet'e girme zorunluluğu olanların kullanmalarını tavsiye etmediğim bir ürün. Hal böyle olunca ister istemez interneti kapatmak zorunda kalıyorsunuz! Bir insanın size ulaşabilmesi mı daha önemli yoksa sizin internet kullanmanız mı? Ucu acik bı soru! Tartışılabilir ... Tavsiye eder mısın? Hayır!




İşletim sistemi, Hdr, SİRİ gibi özelliklerinin olması büyük bir avantaj olsa da şarjının gitmemesi ne yazık ki üzücü..

Apple'nin bu konu da neden bir çalışma yapmadığı merak ettiğim en büyük konu. Bunca teknoloji sahibi olan Apple'nin güneş enerjisi ile şarj olan bir telefon yapmalarını beklerdim açıkcası...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...