12 Şubat 2018 Pazartesi

Beykoz Korusu Sosyol Tesisleri | Düğün DJ | DJ Serhat Serdaroğlu

  😍    Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz! 🎩  👰🏼  



Herkese merhaba! Düğün DJ ekibi olarak bomba gibi bir sezona girmek üzereyiz. 2018 düğünleri dolu dolu geçecek şimdiden kendini belli etti diyebiliriz. Düğünlerimiz için Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarındaki rezervasyonlarımızı şimdiden aldık. Beykoz Sosyal Tesisleri bu sezon uğrak mekanlarımızdan biri oldu. İstanbul Boğazı'na hakim bir noktada bulunan Beykoz Korusu, Beykoz ile Paşabahçe arasındaki sırtlardan başlayarak Karadeniz'e, Riva'ya kadar uzanan geniş bir alanda yer alıyor. Beykoz Korusu, İstanbul'lulara nefes aldıran doğa harikası bir mekan. Hatta ağaçların tepesine bakarsanız binbir çeşit papağan türünü bile görmeniz mümkün. Rivayete göre gemi ile taşınan egzotik kuşlar bir kaza sonrası serbest kalıyor ve üreyerek bugünlere kadar geliyorlar. Bunun konumuzla ne alakası var onu da bilmiyorum :) Konumuzu daha fazla dağıtmadan Düğün DJ Hizmeti ekibi bu hafta Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde neler yaşamışız hep birlikte bir göz atalım;





Beykoz Koru Sosyal Tesisleri İletişim Bilgileri

Adres: Gümüşsuyu Mahallesi Kemerüstü Sokak (Eski Hasır Restorant’ın Yeri)/ Beykoz

Telefon: 444 10 34

DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...