13 Aralık 2013 Cuma

Unutulmayacak Bir Yılbaşı Daveti


Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.



Tchibo’nun bu haftaki teması; Yılbaşı Sofrası! Yeni yıl heyecanı ortalığı sarmış, ağaçlar süslenmiş, hediyeler seçilmeye başlanmışken yılbaşını evde harika bir davet vererek geçirmek isteyenlere müjde olsun. Bu temada karaflardan şarap dolabına, servis arabasından şişe soğutucuna, yılbaşı süslerinden elektrikli tencereye her şey var.



Yılbaşı Sofrası temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama içlerinden seçerek birkaçına daha geniş yer verelim. Yılbaşında davet verecekseniz bu temada size göre çok şey var. Harika et yemekleri hazırlamanın inceliği, etin marine edilmesidir. Et, terbiyeyi ne kadar emerse o kadar lezzetli olur. Bu temada bulabileceğiniz marine şırıngasıyla et yemekleri kat kat daha lezzetli olacak ve her lokmada aroması hissedilecek. Yemekler kadar sunum da önemli. Kristal camdan şık bir karaf ve şişe soğutucuyla yemeklere eşlik eden içkiler hem şık görünecek hem de soğukluğunu koruyacak. Yemek başlayıp, sofraya oturulduğunda daveti veren kişi olarak konuklarla ilgilenmek sizin göreviniz oluyor. Her dakika mutfağa gidip gelmek, bir eziyete dönüşüyor ve keyfiniz kaçıyor. Masada kolayca pişirebileceğiniz elektrikli tencereyle geceyi mutfakta geçirme derdinden kurtulacaksınız. Bu temadan Elektrikli punç ve sıcak şarap hazırlayıcıyı da aldıysanız, yılbaşı davetiniz yıl sonuna kadar konuşulacak demektir.



Yılbaşı Sofrası temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.trye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum; yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...