15 Nisan 2013 Pazartesi

Yalnızlık Nedir?, Yalnız İnsanlar Ne Yaparlar?, Yalnızlık Kime Ne İfade Eder?, Yalnız Olmak Nedir? Bildiğiniz Yalnızlık Değil!

İnsan hayatında bazen öyle anlar vardır ki açıklama yapamazsınız kimseye... Ve bazen öyle onlar vardır ki "O" çıkagelir karşınıza... Bedenen çok yorulursunuz, beyniniz çalışmaz durmuştur adeta... Dilinize pelesenk vurulmuş hissedersin kendinizi... Anlatmak istedikleriniz anlatamazsınız. Anlatsanız da çıkmaz ağızdan bazen o laflar.. "Kelimelerin bittiği yer" dedikleri var ya? Heh işte tam orası... Atalarımızın söylediklerinin, dediklerinin gerçekten doğru olduğunu bir kez daha anladım. "Hayat Acımasız!"

"Yalnızlık Nedir?", "Yalnız İnsanlar Ne Yaparlar?", "Yalnızlık Kime Ne İfade Eder?" "Yalnız Olmak Nedir?" bilmeyenler insanlar var. Bahsettiğim yalnızlık sizin anladığınız, bildiğiniz yalnızlık değil. Şunu kesin ve net bir şekilde söyleyebilirim ki; Paran varsa "Kralsın" yoksa "Adam Değilsin"... Hadi bunu bağlaştırın şimdi...

Saygılarımla...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Düğün DJ - Düğün'ünüz için bir müzisyen mi arıyorsunuz?

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!

Hadi durma yaz...